Projecten

Hieronder delen we een paar voorbeelden van de projecten die we hebben afgerond.

A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. is gespecialiseerd in het schilderwerk aan betoncentrales, havenkranen, silo’s en andere beton- en staalconstructies.
Eén van onze opdrachtgevers is het Maritiem Museum.
Wij schilderen kranen in de kleuren van het bedrijf. Ook verzorgen wij het periodiek onderhoud indien gewenst. Alle werkzaamheden voeren wij allemaal handmatig uit, waardoor we met passie en precisie te werk gaan.

Maritiem museum

De metaalsoort waar het hek van gemaakt is bepaald hoe het object onderhouden moet worden. De meeste metalen zijn vatbaar voor roest en corrosie. Corrosie bij metaal wordt vaak veroorzaakt doordat het metaal reageert op de omgeving waarin deze zich bevindt, waardoor het gaat roesten. Dit kan, met name bij betoncentrales, grote risico’s en reparaties met zich mee brengen. Door regelmatig onderhoud te plegen kan dit worden voorkomen. We verwijderen de oude verf, schuren het object om de roest te verwijderen, voeren reparaties uit waar nodig en schilderen het. Ten slotte brengen we nog een extra laag aan om het hek weersbestendig te maken.