Diensten

Periodiek onderhoud

Regelmatig onderhoud aan het schilderwerk van metaal en betonconstructies is van belang. Wordt het schilderwerk niet bijgehouden, dan zal dit op de langere termijn gevolgen hebben voor de kwaliteit van het fundament. Volgens de wet moet er minimaal één keer per jaar een inspectie plaatsvinden, maar soms is dit vaker nodig. Dit is afhankelijk van de omgeving en de weersomstandigheden. A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. kijkt graag samen met jou welke werkzaamheden er nodig zijn om het fundament weer in de goede staat terug te krijgen.
Wij maken voor jouw bedrijf graag het onderhoud overzichtelijk. Hierbij is een juiste timing noodzakelijk. Preventief onderhoud is een investering, maar wanneer je onderhoud te laat uitvoert, kan dit resulteren in grote reparaties met de daarbij behorende hoge kosten. Door preventief onderhoud uit te voeren voorkom je de kans op onverwachte defecten en grote reparaties.

Metaalconservering

Metaalconservering is vereist om metalen constructies te beschermen tegen invloeden van buitenaf. A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. werkt met een verfsysteem dat zowel handmatig als machinaal aan kan worden gebracht. We behandelen het metaal om de levensduur van het object te verlengen en te beschermen tegen roest en UV-straling. Om een goede hechting tussen het verfsysteem en de ondergrond te garanderen is een voorbehandeling noodzakelijk. Hierbij worden roest en andere oppervlakte verontreinigingen handmatig of machinaal verwijderd. Na het ontroesten brengen we op het schone object de grondlaag aan en vervolgens brengen we nog een aantal laklagen aan om een optimaal resultaat te bereiken.

Betonconservering

Betonconservering beschermt het beton en bepaalt de duurzaamheid van een installatie, want corrosie kan voor grote problemen zorgen. Daarom is betonconservering ook belangrijk voor een veilige constructie. A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. verricht schilderswerkzaamheden om het beton te beschermen tegen schadelijke stoffen uit de lucht en vloeistoffen die in aanraking komen met het beton. Ten slotte brengen we een beschermende laag aan, die er voor zorgt dat het object voor een aantal jaren beschermd blijft.
Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van betoncentrales, havenkranen, silo's en andere beton- en staalconstructies.