Over ons

A Keijzer b.v.

Straal-en Conserveringsbedrijf

A Keijzer b.v.

Straal-en Conserveringsvedrijf

Na 20 jaar gewerkt te hebben als constructieschilder, heeft Aad Keijzer in 1994 het familiebedrijf A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. opgericht. Zoon Barry is al sinds 2008 werkzaam binnen het bedrijf als constructieschilder. In 2019 is hij in de voetsporen van zijn vader getreden en heeft hij het familiebedrijf overgenomen. Inmiddels hebben wij al 40 jaar ervaring in het vak. 
Sinds de oprichting van A. Keijzer B.V. zijn wij aanzienlijk gegroeid, maar nog steeds hebben we persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel staan. A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. levert kwalitatief werk en we geven je graag advies op basis van onze jarenlange ervaring. Het familiebedrijf is gevestigd in de omgeving van Rotterdam, maar wij bieden onze diensten door heel Nederland en België aan.
We zijn gespecialiseerd in beton- en metaalconservering en periodiek onderhoud. A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. levert vakwerk aan bedrijven. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!
Inmiddels hebben wij al 40 jaar ervaring in het vak

Wil je havenkranen graag in de kleuren van je bedrijf laten spuiten of wil je de kleur van een gebruikte havenkraan opfrissen?  A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. is dé expert op het gebied van het onderhouden en schilderen van metaal- en betonconstructies. We demonteren en ontroesten het object, waardoor het beter bestand blijft tegen roest. Uiteraard gaan we tijdens al onze werkzaamheden vakkundig en zorgvuldig te werk.

A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. is een betrouwbaar en flexibel bedrijf, efficiëntie en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak hebben we specifieke vakkennis opgedaan. Wij maken enkel gebruik van efficiënte methoden en kwalitatieve producten en we zorgen altijd voor een perfecte afwerking! Bij A. Keijzer Straal- en Conserveringsbedrijf B.V. communiceren we graag in korte lijnen; een duurzame samenwerking met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

De volgende diensten bieden wij onze zakelijke klanten: